آشنایی با دوره کوچینگ کسب کار

کوچینگ کسب و کار به عنوان یک حوزه محبوب در حال رشد شناخته می‌شود. شرکت‌ها به منظور افزایش بهره‌وری خود و رسیدن به عملکرد حداکثری، اغلب کوچ کسب و کار (بیزینس کوچ) استخدام می‌کنند. مزایا و فواید کوچینگ کسب و کار نشان دهنده ارزشی است که توسط یک کوچ کسب و کار در طی جلسات کوچینگ ارائه می‌شود به رشد شرکت کمک می کند. در این مقاله درباره اینکه دوره بیزینس کوچینگ چیست و چه مزایایی دارد به صورت کامل صحبت می کنیم. بر اساس مقاله ای در CNBC، مدیران گوگل موفقیت این سازمان را بخشی از اعتبار بیل کمپبل، کوچ "تریلیون دلاری" سیلیکون، می‌دانند. بسیاری از سازمان‌های دیگر نیز ادعا می‌کنند که کارآفرینان پس از همکاری با بیزینس کوچ، اعتماد به نفس، انعطاف‌پذیری و عملکرد خود را در محیط کار افزایش داده اند. وظیفه اصلی یک کوچ کسب و کار، کمک به مراجع خود در رشد تجارت او از جایی که هست، تا جایگاهی که می‌خواهد باشد است. یک بیزینس کوچ خوب، با کمک به تدوین اهداف کوتاه مدت و بلند مدت، بهبود عملکرد و حل مشکلات، صاحبان کسب و کار را در مسیر کارآفرینی خود همراهی می‌کند.

مزایا و فواید دوره کوچینگ کسب و کار
 

مزایا و فواید دوره بیزینس کوچینگ


افزایش بهره وری
بهره وری را می توان به عنوان توانایی یک فرد برای خلاقیت و یادگیری تعریف کرد. کوچ کسب و کار به مالک آن بیزینس کمک می‌کند تا مسئولیت‌های خود را مشخص کند و فعالیت‌های بیهوده را از برنامه خود حذف کند. همچنین، کوچ مراجع را تشویق می‌کند تا برای دستیابی به اهداف کوتاه‌مدت و بلندمدت خود انگیزه داشته باشد. این باعث می‌شود وقت بیشتری برای برنامه‌ریزی و استراتژی‌های رشد کسب و کار در نظر گرفته شود. یک گزارش از سوی انجمن مدیریت منابع انسانی نشان می‌دهد که مدیرانی که تحت آموزش و کوچینگ قرار گرفته‌اند، در رسیدن به افزایش بهره‌وری 86 درصدی موفق‌تر بوده‌اند نسبت به 22 درصد موفقیتی که به‌صورت معمول داشتند.
گسترش خدمات مشتریان
بزرگترین مزیت استفاده از بیزینس کوچ این است که کوچ، دیدگاهی تازه، خنثی و شخص ثالث در مورد ایده کسب و کار شما و اجرای آن به شما ارائه می دهد. بازخورد کوچ کسب و کار شما نه تنها به شما در شناسایی کاستی های خود کمک می کند، بلکه به شما در رفع آنها نیز کمک می کند. یک کوچ کسب‌وکار می‌تواند به شما در درک بهتر مخاطبان و خواسته‌های آنها از طریق تجربه و دانش گسترده در آن صنعت کمک کند. این مزیتی است که عمدتاً از یک کوچ به دست می آید و از این رو انجام آن به تنهایی دشوار است. اما با یک بیزینس کوچ خوب، هیچ چیز غیرممکن نیست.

یکی از مزایای اصلی استفاده از یک کوچ کسب و کار این است که شما یک فرد را در اختیار دارید که درباره هزینه‌های کسب و کارتان به شما به صورت کاملاً صادقانه اظهار نظر می‌کند. اغلب، صاحب یک کسب و کار نسبت به مفاهیم خاصی ایده‌هایی دارد که ممکن است منجر به هزینه‌هایی بشود که به کسب و کار او سودی نمی‌رساند. برای به دست آوردن یک دیدگاه بی طرفانه درباره فعالیت‌های کسب و کارتان و یافتن راهکارهایی برای کاهش هزینه‌ها، باید در نظر داشته باشید که بهره گیری از یک بیزینس کوچ بسیار موثر خواهد بود. در واقع، 23٪ از مدیران گزارش می‌دهند که هزینه‌های عملیاتی آنها پس از استفاده از بیزینس کوچینگ کمتر شده است. یک کوچ کسب و کار خوب، ورودی‌های شما را به دقت نظارت می‌کند و به شما در شناسایی هزینه‌های غیرضروری کمک می‌کند. بنابراین، این مبالغ می‌تواند برای فعالیت‌های مهم و سودآورتر دیگر استفاده شود. این عمل، نتایج مالی بهتری را برای کسب و کار شما فراهم خواهد کرد. فرایند کاهش هزینه‌ها می‌تواند هم آهسته و هم سریع باشد؛ لذا بستگی به میزان تغییرات در عملکرد شرکت دارد.

افزایش سودآوری نهایی
سودآوری نهایی یک شرکت به معنای درآمد نهایی آن پس از کسر تمامی هزینه‌ها از کل درآمد است. یک بیزینس کوچ می‌تواند کمک کند تا جریان معاملات را افزایش داده و درآمدی پایدار تولید کنید. کوچ کسب و کار تأثیر قابل توجهی در سودآوری نهایی کسب و کار شما دارد زیرا می‌تواند به شما در استفاده بهینه و کارآمد منابع برای تولید خروجی سودآور کمک کند. این ارزیابی جامع از کسب و کار شما نیازمند حضور یک کوچ خوب است که دارای تفکر تحلیلی و مهارت‌های حل مسئله است. یادگیری نحوه افزایش سودآوری نهایی کسب و کار شما یک مهارت سخت است که ممکن است سال‌ها طول بکشد تا آن را توسعه دهید و یاد بگیرید. بنابراین، استفاده از بیزینس کوچینگ یک عنصر حیاتی در بهبود وضعیت مالی کسب و کار شما است.

یادگیری مهارت تیم‌سازی
بخش قابل توجهی از جلسات بیزینس کوچینگ به توسعه اعتماد و ایجاد رابطه با کارمندان و صاحبان کسب و کار اختصاص دارد. این به کوچ کسب و کار کمک می‌کند تا مسائل و چالش‌هایی که افراد سازمان با آنها روبه‌رو هستند را درک کند. وقتی که این مسائل توسط کوچ کسب و کار شناسایی و درک شوند، فرآیند تیم‌سازی به سهولت پیش می‌رود. کوچ به شما در هدف‌گذاری روی نقاط ضعفتان کمک می‌کند و اطمینان حاصل می‌کند که افرادی که برای کسب و کار خود استخدام می‌کنید دقیقاً آنچه که نیاز دارید هستند. بیزینس کوچینگ در ساخت تیم رویایی شما بسیار مفید و موثر است. تیم سازی یک فرآیند مبتنی بر مهارت‌های نرم است که در طول یک مدت زمان طولانی پیشرفت می‌کند.

کاهش تعارضات
یک کوچ کسب و کار به معنای سنتی در کسب و کار شما حضور ندارد، اما باید برای بهبود و پیشرفت سازمان شما مانند هر کارمند دیگری کار کند. این امر دو مزیت را به همراه دارد؛ کوچ به عنوان یک منتور عمل می‌کند که عملکرد شما را نظارت می‌کند و بازخورد ارائه می‌دهد و به شما دیدگاهی بی طرفانه و شخص سوم درباره تضادات ارائه می‌دهد. همچنین موجب برقراری رابطه اعتماد بین کارمندان، صاحبان و کوچ می‌شود. سپس کوچ اطمینان حاصل می‌کند که تعارضات در محیط کار حداقل است و انتقادات سازنده مثبتی را ارائه می‌دهد تا روحیه و تعهد کارمندان را بالا نگه دارد.

 

 

آیا تاثیرات بیزینس کوچینگ دائمی است؟


تاثیرات کوچینگ کسب و کار دائمی هستند. زیرا شخصی که یک کوچ کسب و کار را استخدام می‌کند، به یک سرویس آموزشی با تأثیراتی بلندمدت دسترسی پیدا می کند، نه یک "محصول" با مصارف محدود. افزایش اعتماد به نفس مراجع و مهارت های ارتباطی او بعد از حضور کوچ نیز باقی خواهد ماند. مهارت های مدیریتی و بهره وری شخصی تا زمانی که فرد به بازخورد های کوچینگ توجه کند، افزایش می یابد. به طور مشابه، ظرفیت حل مسئله، قدرت سازمانی و تیم سازی عناصر دیگری هستند که نیاز به تلاش کوچ و مراجع دارد. هرچند می توان آنها را بدون حضور کوچینگ حفظ کرد، اما این مهارت ها نیاز به نظارت و گرفتن بازخورد مداوم دارند. از این رو شرکت به فردی برای انجام این مسئولیت ها نیاز دارد. در سایر تاثیرات کوچینگ مانند: پیشرفت مهارت در استفاده از فناوری، کاهش تعارضات و سودآوری نهایی؛ اگر کوچ کسب و کار غایب باشد، می تواند از بین برود. این مهارت ها مستلزم نظارت کامل و حضور یک شخص ثالث بی طرف است که از ویژگی های اولیه یک کوچ کسب و کار است. سازمان باید این مسئولیت ها را به متخصصان مختلف محول کند و یا باید یک بیزنس کوچ شایسته با مهارت های تخصصی انتخاب کند.

همچنین در صورتی که نیاز به آشنایی بیشتر درباره کوچینگ کسب و کار دارید می توانید با مراحعه به سایت www.mrhalakoei.com مشاوره رایگان دریافت کنید.

مبع

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “آشنایی با دوره کوچینگ کسب کار”

Leave a Reply

Gravatar